Hej!

Mattias heter jag, jag bor med min underbara familj på Söder i Stockholm. Vi har en son, som heter Vidar, och en liten ”tillökning” på gång! Det är mycket på gång nu. Är det inte surdegskurs så är det rytmik med lillgrabben. Och så är det ju föräldrakurs! Vi lär oss profylax just nu, och det funkar suuuuperbra. Känner att jag verkligen får ta del av hennes upplevelse.

Här på bloggen kommerjag att skriva lite om vårt liv och om vår ”tillökning”. Förhoppningsvis kommer vi båda två att skriva lite här (håller på att övertyga henne om att det kan vara en bra, kreativ grej att göra medan vi väntar).

Nä nu måste jag sluta – det är dags för föräldramöte på Vidars dagis. Vi ska protestera mot ombyggnaden av lekställningen på gården. Vi tror inte att det främjar skaparglädjen om man köper en prefabricerad lekställning, vore ju bättre med något mer ”hemmagjort”. Eller hur!?

”See ya”!

/Mattias

Annonser

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Hej!

 1. Välkommen!
  Välkommen till WordPress och framför allt; välkommen till Stockholm och välkommen som Bajare!

 2. Carina

  Hej Mattias,
  Du verkar vara helt körd i huvudet. Du kommer att förstöra dina barn med allt ditt svammel. Låt pojken få titta på fotboll. Vad gör du när han kommer hem och berättar att han vill börja spela boll. Ska du förbjuda honom då???
  Du kväver honom. Du borde anmälas

 3. Stå på dig Mattias. Farsor som du växer inte på träd. Jag tycker precis som du vad gäller tävlingsinriktad sport, det är skadligt o det kan barnen titta på när de är tillräckligt stora att förstå. Lycka till med bloggandet.

  *Kramiz*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s