Så här är det….

Ni som läser min blogg (ni är så urfina allihopa!!!) har säkert märkt att något inte är ”som det ska”. Jag har inte skrivit nå’t på länge och jag har kanske låtit lite deppig i mina tweetar och på ”Facebook”. Kanske är dags att berätta vad som hänt…. även om det känns tungt att prata om det.

Så här började det: min fru går ju på gravid yoga varje tisdag kväll. Hon älskar det, blir alltid så harmonisk & glad efteråt. Jätte skön skillnad mot hur hon har varit annars (säger bara hormoner……) Så för nåra veckor se’n tänkte jag och Vidarpojken överraska henne och ”möta upp”  utanför yoga stället på Krukmakargatan. Vi tänkte vi kunde gå och fika lite vid Mariatorget, älskar ju Rival med alla sköna foton på ”våra egna” Söder-profiler som ”tittar” på en från väggen, känns ju nästan som att man själv fikar med Ernst Brunner!!! (skulle inte säga nej om de ville sätta upp ett litet ”porträtt” på undertecknad….)

Men hon var inte där. Vi blev super förvånade, och ringde henne på mobilen. Inget svar, den var inte ens på. Så jag tänkte att det kanske var nåt fel och att hon var kvar inne på yoga stället. Vi gick in och frågade efter henne, men då visar det sig att hon inte ens var anmäld till kursen…. Jag visste inte vad jag skulle tro.

När hon kom hem sen, var hon precis lika glad som vanligt. Men när jag frågade henne var hon varit egentligen med min stränga ”projektledarröst” blev hon alldeles tyst. Sen sa hon att hon aldrig hade varit på gravid yoga utan bara ”gått runt litegrann”. För att få ensamtid, la hon till. Jag kände mig super sårad & kränkt. Har alltid tyckt att man ska vara ärliga mot varandra i ett förhållande….

Hon höll med och grät en skvätt och jag sa att det var nog bäst att hon grät lite till. För att släppa ut allt därinne och för att verkligen känna hur hon faktiskt svikit mig. Jag gjorde en surdegsmacka med Tome de savoie & fikonmarmelad medan hon grät, och allt började kännas lite bättre. Men sen föll bomben ner ….

Jag sa nå’t i stil med att ”nu när vi ska bli föräldrar igen så…” men då bara avbröt hon mig & sa: ”vi ska inte bli föräldrar igen”. Och när jag såg ut som ett livligt frågetecken sa hon: ”alltså jag ska bli det, men inte du”. Och sen var hon tyst och blev alldeles allvarlig och tittade på mig och sa: ”jag tror att bebisen i magen har en annan pappa än du”.

Alltså kan ni fatta!!!!!!!!!!!??? Jag var liksom helt chockad, och jag är chockad fortfarande. Sen dess har jag vart det deppigaste jag nånsin varit. Bara suttit & tittat ut genom fönstret. Jag så sjukt j***a arg på henne också.

Folk på jobbet verkar veta. Ryktet har gått. Jag föreslog en macciato för Jonathan efter jobbet, men han var stel och konstig och sa nå’t om att han hade innebandy ikväll. Louise bara skrattar när hon ser mig, är väl skadeglad och tycker att hennes viktproblem inte var så mycket om man jämför med det här. Men det är trots allt så att hon fortfarande inte är särskilt attraktiv, det är hon ju bara om man jämför med andra överviktiga, i deras egen värld, s a s.

Men jag ska inte försöka fly med hjälp av ilska, det är inte Louise fel att jag är knäckt.

Jag tar paus med bloggen nu. Återkommer när allt lugnat ner sig och blodproverna är tagna.

*långa bloggkramar*

/Mattias

Annonser

134 kommentarer

Filed under Uncategorized

134 responses to “Så här är det….

 1. Andreas

  Detta var då en dramatisk vändning. Även fast jag vet att den här bloggen är på riktigt så känns det hela lite som fiktion… Lycka till!

 2. Aj då vilket hårt slag.

  Om du behöver få något annat att tänka på och sätta händerna i en stund så är du välkommen att komma över i sann söderanda och stoppa lite korv (ekologisk så klart) som vi sen kan steka i alpsmör och äta med lite surdegsbröd och hemgjord senap.

  För vad kan egentligen vara bättre tröst än lite korvpepp?

  http://korvblogg.wordpress.com

 3. Majken i Majorna

  Dump that bitch! 😦

 4. Majken i Majorna

  Yoga – my ass! Dump that bitch right now!

 5. Fy fan va hemskt! Hur kan man göra så? Luras om en sådan sak..

 6. Très dramatique! You should have an affair too.

 7. Lider med dig Mattias, låter sunt att ta en paus tills det lugnat ner sig. Kanske en liten affär skulle pigga upp dig med? *paybackspepp*. Väntar med spänning på nästa blogginlägg.’

  /Jonas

 8. Anna

  Då tycker jag hon ska flytta. Sådant där passar sig inte på söder. Snacka om att vara otacksam.

 9. Markus

  Jonathan. Säger bara Jonathan.
  *blodighämndpepp*

 10. Åke

  Måste bara hålla med Anna. Sånt hör inte hemma på Söder. Hon är inte en riktig ”södermänniska”. Både hon, Jonathan och Louise borde lämna söder och oss ”hederliga” och ”trevliga” människor ifred.

  ”Peppkram”!

 11. Karin

  Jag tror inte det är sant, det kommer ordna sig, visst, hon har haft en affär, det är åt helvete men jag tror du är pappa till barnet trots allt. Ni går igenom en massa skit just nu men det kommer bli bra, eller vill hon lämna dig?

  många kramar

 12. Izidor

  Åh, vilket slag i ansiktet!
  Försök att vända andra kinden till och håll huvudet högt!
  *surdegskram*

 13. Susanne

  Men stackars Mattias, vad sjukt jobbigt! Hur mår Vidarpojken, klarar du av att fokusera på att göra det bästa för honom även om du mår skit just nu? Funderat på familjerådgivning? Oavsett hur man bestämmer sig för att gå vidare efter en sån här smäll kan det vara bra att få hjälp att prata med varandra, och förstå hur en sån här situation har kunnat hända. Stor peppkram.

 14. Bruce

  Ojojoj, ser at du blir dissad i en norsk konstig blogg. Det verkar som om de är helt efter i Norge, och fortfarande tror att det är tufft att röka och ha svarta byxor.

  http://tynnogtrendy.blogspot.com/2010/03/sure-oppstt.html

 15. Caroline R

  Har du fått reda på vem det är? Kanske kände hon sig styrd och kvävd av dig?

  • Dajja

   Kära Caroline,

   Jag tror jag talar för alla och det sunda förnuftet när jag hävdar att Mattias fru inte klarade av Mattias goa ‘söderanda’. Hon fick så mycket komplex och kunde inte uttrycka det, så hon tog ut det på Mattias. Det är hemskt när människor gör sådanna saker och det är mänskligt. Dock är detoförlåtligt. För allas trevnad (även Vidars) vore det bäst om man bara kastade in henne i ugnen och lät hennes trasiga kropp och själ bli fjärrvärme.

   *klimatpepp*

 16. ”Jag gjorde en surdegsmacka med Tome de savoie & fikonmarmelad medan hon grät, och allt började kännas lite bättre.”

  Fucking genius. Och nu vet du varför du inte är pappa.

 17. Sten Broman

  DEN HORAN!

 18. BlondinBjörne

  Så Louise har fått sin hämnd nu? Bra i så fall.

 19. Nusri

  Livet överträffar ofta dikten, inte sant? Men snälla Mattias, sluta inte skriva, bara sluta särskriva! Snälla!

 20. Apone

  Apan – jag tillber dig vid dina fötter. Det kunde inte sammanfattas bättre. Pure gold.

 21. Emma

  Men sluta inte skriva! Du klarar den här motgången!

  *tröstpepp*

 22. Äh, kom igen, jag tycker detta är ett ypperligt tillfälle att ”växa som människor”.
  Vad spelar blodprov för roll?
  Det ÄR ju du som är ”pappa”, det är ju du som pratat och sjungit för magen, som kämpat för badkar på förlossningen, och valt namn.
  Kan du verkligen kasta bort det? Hela den relationen?
  Jag förstår att det finns mycket känslor att möta. Men tänk hur det kan bli, hur ni kan visa Vidar och Pyret öppet och ärligt hur olika familjer kan vara. (Och bemöta klyschan ”halv”-syskon: Det finns bara hela människor.)

  /*Hoppas du kommer tillbaka*

 23. Mats

  Värst vad du har börjat sär skriva! Har du – hemska tanke – fått en spökskrivare!?

 24. Har gått och undrat var du tagit vägen…..
  Ooops, vilken dramatisk vändning det hela tog!

  Gode Gud, hur kan man låta bli att älska denna blogg!?

 25. Ricko

  Stackars dig. Tycker du ska ha en affär också. Chocka henne med en annan man vetja!
  *bögpepp*

  • Dajja

   Käre Ricko,

   Varför så himla 90-tals-snäv? Man kan älska alla människor, men även djur! Ur en klimatsynvinkel känner jag att Mattias kan vänstra med ett krav-får från Gotland. Ingen skulle kolla snett på söder om de gick omslingrandes längs skånegatan.

   *zoofilipepp*

 26. Jonas

  Detta börjar ju bara bli för mycket.
  Är det inte dags att du bara fejdar ut istället för att hitta på sånt här trams?

 27. Mykovski

  Kan du inte fråga Alex Schulman om lite tips och råd? Jag menar han har ju gått igenom separationer och gått vidare i livet. För du förstår väl att du måste lämna din fru och gå vidare, det är inte bra för Vidar med så mycket negativ energi omkring sig. Ta med dig Vidar och flytta omgående!!

 28. Nymnchen

  Usch säger jag bara, stackare. Jag tycker att du ska hänga lite mer med Louise. Fundera på lite nya vägval här i livet – kan din fru så har väl du också rätt ”pröva vingarna”! Som du kan skriva om!

  Hur ska ni gå vidare? Vem är älskaren? HUR fick de veta på jobbet?

 29. Lägg ner skiten. Til dere andre: T&T will show you the way.

  • Dajja

   Tråkigt när man använder svordomar. Men du har kanske gått igenom en svår separation nyss *kärlekspepp* Ta lite surdeg och ät med mjölksyrade morötter — det är lättare att bli glad när det är sån fest!

   *pepp*

 30. Reburdo

  Som sagt,
  dags att avsluta detta missbruk av det svenska språket och Söders rykte.
  Sedan får vi inte glömma risken att småbarnsföräldrar känner sig manade av dessa skriverier med de konsekvenser detta skulle få för belastningen inom barnpsykiatrin.

 31. Erik

  Hoppas du tar rätt beslut, jag är säker på att vad du än väljer så gör du rätt. Lita på dig själv.

  *peppkram*

 32. Här Mattias, lite styrka. Inte så mycket surdeg, men en portion Gud.

  spotify:track:2Ig4bQ2JzYg6zjWCAaL2t7

 33. Mängden ondska och hårdhet i kommentarerna här är otrolig, wtf? liksom. Om man skriver om en stor livskris är väl det sista man behöver billiga poäng om att man är en tönt eller att man borde passa på o knulla runt?

  Vad fan är ni för människor?

  • Magnus

   Jag kan bara hålla med bfrosendahl. Vart tog all medkänsla och empati vägen. Det är så ledsamt. Vi på Söder vill ju slippa alla haters men så dyker de upp här i cyverrymden istället och spyra galla över någon som har det besvärligt. Sköt om dig Mattias!
   *omtankepepp*

  • BlondinBjörne

   Mohahaha!!!!

   *Elakhetspepp*

 34. kanjagkandu

  Shit, mina tankar är med dig… Det finns ingen ursäkt för otrohet…

 35. Hatfylld

  AAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH…

 36. Lola

  Attans! Jag som trodde det bara var ett misslyckat surdegsbak du deppade så över… Detta var ju verkligen på riktigt allvarligt. Men det ”löser” sig ska du se.

 37. Professorn

  nej men snälla nån. villket trauma det här måste vara för dig Mattias. mina tankar är med dig. jag trodde inte alls att din fru var så egocentrerad att hon bara tänker på sin egen njutning. ni var ju liksom ärkefamiljen ända fram till nu. har ni pratat med varandra efteråt hur ni ska gå vidare? ska ni prova med äktenskapsrådgivning? eller har hon ”bestämt” sig?

  styrkepepp till dig och Vidarpojken

 38. Bosse

  jag håller med någon av de ovanstående. Börja dejta en annan lattepappa på söder!
  Super Bög-pepp!!!

 39. Invader ACE

  Du måste ju naturligtvis göra faderskapstest på Vidar också, det går ju inte att veta hur länge din ”fru” har varit otrogen! Vem vet, Jonathan kanske är far till Vidar också!

 40. Lady F

  Dags att erkänna att det är Louise du vill ha i ditt liv, varför skulle du annars vara så störd över hennes extrakilon? De där som du egentligen inte räknat med i din image. Släpp in dem i ditt liv, så kan du så småningom bli glad igen! *fettpepp*

  • Dajja

   Kära Lady F,

   Du berör en intressant punkt, men jag tror du misstar dig grovt. Mattias ‘tjat’ och ibland lite nedlåtande ton kring Louise är egentligen platonisk kärlek uttryckt lite ‘speciellt’. Han vill bara att hon ska få en sund kropp och således en sund själ. Ens kropp är ju ens tempel. *träningspepp*

   Sen vill jag tillägga att feta människor har dålig karaktär och bör förbjudas att bo på söder. Kanske kan man stoppa in dem i ugnen, så att de blir fjärrvärme och gör någon nytta.

   *smalpepp*

 41. Marcus Olsson

  Det är jag som är pappan!

  *home-wrecker-pepp*

 42. Ahh..fantastiskt inlägg som vanligt. Det har varit lite enahanda här ett tag, förr såg jag fram emot varje nytt inlägg med ett lyckligt pirr i magen, men på sistone har det gått lite på upprepning.
  Men nu måste jag inse att knorren är kvar, du har inte tappat twisten, utan går till botten med flaggan i topp! *bugar*

 43. Calle

  Hej,

  Vad hände med spellistan? Den var ju jättebra, vill ha den igen! Går det att du kan skicka den till mig Mattias?

  Calle

 44. Tyra Jansdotter

  Åh, stackare.

 45. Greken

  Vilken Katharsis!

 46. Karl-Gunnar

  Kära Mattias!
  Tror du inte att den här nya metoden Mindfullness kan göra att ni två kan förenas igen, det är ju så himla arbetsamt att skiljas även om det i ert fall troligen sker som vänner, om inte annat så för Vidarpojkens skull.
  Jag tycker trots det tråkiga i sammanhanget att det var väldigt juste av henne att ändå berätta att det inte är du som är pappan, många kvinnor skulle ha mörkat detta. Uppskattningar visar att ungefär en femtedel av alla barn har en annan pappa än den man tror att det är.
  Kanske tycker du att det fel att jag påpekar att det inte finns några genvägar till det perfekta ljudet. Men jag tar chansen! Har du en riktigt bra anläggning och verkligen tar dig an din lista som vi vänner till dig har kompletterat, så tar du dig igenom detta och kanske kommer ni ut på andra sidan liksom renade av den här händelsen.
  Ge upp lite av den sårade stolthet du känner så ska du ser att det ordnar sig!
  *varandratillmötespepp*

 47. anon

  Den här såg man ju komma på långt håll, eller något liknande iallafall.
  Jonathan är den skyldige, klart du ska börja kolla upp hans förehavenden lite närmare.
  ”Innebandy”, jo jag tackar, han har väl aldrig varit någon vidare bollbegåvning. Såklart har alla på jobbet vetat om det här.

  Lousie har haft motgångar i livet förr, gråt ut hos henne! ”Reboundpepp!”

  Dessutom, så måste du ju göra ett faderskapstest på Vidar, gudarna vet hur länge det här har pågått.

  Trösta dig med en semla ifrån Bonanza.

 48. Kniven

  Just typiskt. Kvinnor är ju ett släkte för sig det är vad jag alltid sagt, efter att min fru lämnade mig, så jag har varit lite i ”samma sits”. Men vet du hur jag kom ur ”svackan”? Jo jag tog fasta på Lars Vik och tänkte att om han kan så kan jag. Och vips hade jag ritat en Rondell-kvinna som jag satt upp på jobbet. Överlag positiva kommentarer från kollegorna som hade lyssnat på när ”snacket gick” och det känns himla skönt. Du är liksom inte ensam! Om du vill så kan vi dricka en kall ekologisk öl någon dag!

 49. serafina

  bäst: underbara särskrivningar

 50. Kära Mattias,
  jag vet att många i din trängda situation vänder sig till lite högre makter för lindring, och även om detta är långt från vad jag själv skulle göra (och i ärlighetens namn inte heller gjorde då jag för en del år sedan själv hamnade i ungefär samma situation som du nu gjort) kan jag förstå att du kanske överväger detta förtvivlade steg. Och det finns ju påpassligt också en del sådana sällskap här på vårt härliga Södermalm. Nu vill jag inte råda dig att du söker dig till något av dem, det förstår du nog.
  Tvärtom önskar jag för Vidarpojkens del avråda från åtminstone ett av dem (förutom det där vid trappan som leder upp till Gotlandsgatan från Götgatan strax hitom Ringen från Slussen sett, du förstår nog vilket jag menar), och det är det som huserar i tegelbyggnaden bakom Medis, också från Slussen sett. Just där kanske Vidarpojken får lust att bli kor gosse, vilket kan leda till att någon av detta sällskaps tjänare i sin tur får lust till Vidarpojken. Och det är ju inte riktigt tanken på detta som skänker dig den lindring du så väl behöver.
  *aktaförpåvepepp*

 51. Jonte

  Köp en SUV och kör runt i stan nattetid, det hjälper.

 52. Emilia

  Kan inte ens föreställa mig! Herregud. Mattias, jag hoppas allt löser sig i ditt liv.

  Hang in there.

 53. Hoppas allt löser sig! Kollade bara runt på bloggar och hitta din, fick en tår i ögat…man gör inte så mot någon. Så är det bara.

  Hoppas du mår bättre snart!
  /Hanna

 54. Cecilia

  ”Men det är trots allt så att hon fortfarande inte är särskilt attraktiv, det är hon ju bara om man jämför med andra överviktiga, i deras egen värld, s a s.” Den bästa mening som någonsin skrivits på en blogg *asgarvar*

 55. NoNa

  Ja du,
  välkommen till livet på söder, här knullar man allt som rör sig och rör det sig inte så knullar man det tills det rör sig…

  Ha ett bra liv!

 56. KayCee

  Hej!
  Förstår att du är sårad och det här är verkligen den största chocken man kan utsättas för.
  Tycker dock att du kan låta bli att ta ut det på andra människor. Speciellt på en blogg som läses av så många människor. Överviktiga är också människor. Känner att du har en del rasistiska undertoner i dig. Trodde du var en tollerant ”god” människa, men oj vad fel man kan ha…
  Sorgligt…

  • Anna

   Haha, jag hoppas du har förstått att detta är en ironisk blogg som inte är på riktigt, Mattias Nilsen finns inte. Det är ganska lätt att kolla upp.

   • Dajja

    Anna,

    Tråkigt att du också är en ‘player hater’. Mattias är sann för mig och då finns han. Dessutom skriver han ju i sin blogg och då måste han ju finnas! Tänk om jag skulle säga att du inte fanns!? Inte så roligt, eller hur? Nä, kram på dig, så lämnar vi det här tråkiga bakom oss.

    *kärleks- och försoningspepp*

 57. Markus

  Din stavning blir allt värre, formuleringsförmågan är under all kritik, särskrivningarna är mer regel än undantag. Det har gått rejält fort, det här. Och det började innan bomben i ditt liv briserade.
  Mattias, det finns en liten risk att du lider av någon sorts demenssjukdom. Jag tycker att du ska och gå åstad och undersöka.
  I all välmening.

  *ropahallåiblåbärskrämenpåettäldreboendeistränkanvid42årsålderpepp!*

 58. Tandgnisslur

  Hmm, jag måste nog läsa mer än detta inlägg tror jag, först kände jag bara hur kylan spred sej inombords, en sån där, nu fryser allt till is för sanningen är framme och jag vill egentligen inte ha den men orkar inte lögnen heller. Men så läser jag kommentarerna och fattar inte om det är på riktigt eller inte.

 59. Tandgnisslur

  Eller så skriver du under tiden på en annan blogg för usch vilka hemska kommentarer det var här stundtals. Obegripligt arga.

 60. Min upplevelse av vädret på Söder just nu… 😉

  greetingsfrombermuda.wordpress.com

 61. Lovisa

  Usch, det var verkligen inte roligt att höra, och jag förstår att du går igenom en jobbig period just nu. Se det som en lärdom, det som inte dödar härdar och så vidare.

  Se till att Vidar får extra mycket kärlek så han inte hamnar i kläm i den här röran. När du gör det kan du passa på att se det som en nystart och rannsaka dig själv lite, jag har nämligen tänkt på en sak som jag tror att du kommer hålla med om när du hör det.

  Du verkar ju modern och reko, och en sådan pappa vill väl uppfostra sitt barn jämlikt/-ställt och inte förstärka könsroller, har jag rätt? Därför har det bekymrat mig hur du hela tiden kallar Vidar för Vidarpojken – varför tycker du att det är så viktigt att understryka att han är pojke? För mig känns det lite som att du omedvetet (väl?) signalerar till Vidar att han är mer värd för att han är pojke, och så vill du väl inte att det ska vara? Eller har jag missbedömt dig helt? Hoppas du tar till dig det jag säger som ett råd i all välmening, och ta hand om både dig och familjen (hur det nu än blir).

  • Dajja

   Lovisa!

   Äntligen en sund röst i detta könsfixerade mörker. Jag har fört en fruktlös solokampanj att Vidar helst ska refereras till som ‘Vidarindividen’ för att understryka alla människors lika värde, oavsett kön och sexuell läggning. Men nu är den ensamma kampen över! Nu står du vid min sida och vi skall kämpa på barrikaderna tillsammans!

   Nu när jag känner att vi har en koppling, en gnista — Lovisa, vill du ingå partnerskap (gifta sig är så heteronormativt) med mig?

 62. René

  Jag har tillgång till ett folkbokföringssytem och det finns ingen Vidar i Stockholm med en pappa som heter Mattias som stämmer överens med åldern. Det finns heller ingen Nilsén folkbokförda i Södermanlands län födda före 1970, där Vidars farmor och farfar bor. Mattias Nilsén är inte äkta!

  • Markus

   Det kan inte vara möjligt.

  • Andreas

   Du är verkligen sjukt smart. Du jobbar bergis inom krim.

  • Mäh, du är välkommen att söka på Drama och B4ckst4b Online med barnen Skrotas och Morris också, och lär nå samma resultat.
   Och ändå är jag inte så brutalt ärlig som ”Mattias” är.

   Nån är det ju som skrivit, eller hur? Lite maskering kan vi väl unna honom i så fall. Han skriver det gång på gång: ”Jag finns, och det står jag för”.

 63. OJ! det här var mitt första inlägg av dig som jag har läst och fick lite perspektiv på det ena och det andra. Hoppas du tar dig an ett par inlägg i pausen. Stort lycka till och jag är övertygad om att det kommer att gå bra!

 64. Johanna

  Du är en man som försöker vara kvinnlig i ett försök att vara insmickrande, men du kommer aldrig lyckas, Mattias. Ingen kommer ge dig något för det. Var en man istället. Lägg ner den där skiten.

 65. Kerstin

  Ja, så kom det fram. Från början följde jag din frus blogg. Men hon slutade ju ganska snart. Blev väl för svårt. Och så var det större respons på din blogg förstås.

  Men Vidar är ju inte hennes barn, så nu är ni ju kvitt eller?

  http://sodermamman.wordpress.com/

 66. Bibliotekarien

  Käre Mattias
  Vilken beklämmande situation du hamnat i! Lyckligtvis behöver den inte vara för evigt – det finns böcker för alla situationer i livet.
  Det jag främst vill rekomendera just nu är

  Dokb Harris, Russ: Lyckofällan : skapa det liv du vill leva med ACT-mindfulness och engagemang. 2009.
  Jag tror att den här boken skulle kunna få dig att tänka nytt, få ett nytt förhållningssätt till dig själv och allt vad livet innehåller.

  Men kanske skulle du som situationen är just nu börja med
  Oac Jacquemot, Nicolas: Där gräset är grönare : en studie i otrohet. 2003.
  Det här är en bok som ger en historisk och kulturell bakgrund till otrohet.
  Låt surdegsbrödsdagarna vara förbi – börja läsa!
  Bibliotekariepepp.

 67. Hej hopp Stockholmare!

  Vad tycker ni om idrottspolitiken då?
  Var skall pengarna gå till?

  Läs mer om detta på min blogg http://fms-gotland.blogspot.com/

  Mvh
  Lennart Bladh

 68. sofia

  Låt detta bli en varning till alla metrosexuella män.

 69. Johanna

  Kerstin: Ja, så kom det fram. Denna blogg är ett klockrent (om än subtilt) inlägg i genusdebatten. Vissa saker bör nog och kommer nog aldrig förändras…

 70. Majken i Majorna

  Hur har du det?
  Har det lugnat ner sig något?
  Vad visade blodproverna?

  Jag saknar dig så Mattias. Snälla kom tillbaka.

  *cyberpepp*

 71. Musse Pig

  ”Tid för sig själv” my ass! Hon ljuger!

 72. mamacita

  Hoppas att du kan använda en del av pausen till att åtgärda den outhärdliga särskrivning som du nu lider av.

 73. BlondinBjörne

  Nå, blir det några nya inlägg?? Måste få veta vad som händer.

 74. Sture

  Men kom igen nu och berätta vad som händer! har du vart ute med Louise än? Har Jonathan och din fru flyttat ihop än? Hur firar man en korrekt påsk på Söder?

 75. Bolibompapappan

  Måste börja med att skälla på känslokalla människor eller snarare neandertalare som glädjer sig på andras olycka, Gud vilka trista liv ni måste ha.

  Sedan… Vilken tokångest du måste ha! Den man litar på mest sviker. Och när du även verkligen såg fram emot att bli pappa igen och får reda på fakta, en kompis kompis gick ut genom dörren och kom aldrig hem igen, och då menar jag att allt rasade för honom men att han reste sig upp igen utan damen ifråga.

  Gör det som känns bäst för dig personligen, nu handlar det om att du ska komma tillbaka och ingen annan. Om hon kommer med att du bara tänker på dig själv så var det hon som började med futtiga fyra sekunder…

 76. Linn

  Ge oss nåt, det är så tomt utan dig!

 77. Ole

  Smyg ner abortpiller i hennes ekologiska morotsjuice – du gör både dig och moder jord en tjänst.

 78. Nimnoll

  Skjut bitchen ett skott för pannan! Vakna upp och träd in i den riktiga världen.

 79. Rasmus

  Släpp tårarna fria och bli ett med smärtan. Absorbera, reagera, kreera.

  Pepp – arspray

 80. Hola,
  Jag rakade hamna här via nagon annan blog och läste inlägget om din otrogna fru. Har ingen aning om vem du är men det var faktiskt det jävligaste jag har hört om pa länge…om det nu är sant (verkar som manga tar dig för fejk?). Om du nu finns och det är sant…sa hoppas jag att det löser sig pa det sättet du vill. Tänk pa att man lever bara en gang, det lönar sig inte att gräva ned sig i skiten hur illa det än är. Ibland maste man svälja saker till en viss gräns (den gränsen kan vara hur vid som helst eller hur snäv som helst, det bestämmer du) men det där var nästan oförlatbart…..att förlata är att älska men da maste man ocksa vaga fraga varför det skedde. Vet inte hur jag skulle reagerat…antingen slagit ihjäl henne pa fläcken eller sa kanske om hoppet finns…bearbetat det tillsammans och gatt vidare.

 81. Margit Li

  Upptäckte din blogg för bara några månader sedan, men har sedan dess njutit i fulla drag av alla dina berättelser från vardagen på Söder. Blev chockad av ditt senaste inlägg, men hoppas verkligen att allt reder ut sig till det bästa för er. Hoppas att vi bloggläsare får höra mer från dig om hur allt går och hur ni går vidare i livet.

  Lycka till och krama Vidar.

  Margit

 82. Stefan

  Hej Mattias!

  Jag gillar utvecklingen av din blogg. Du kommer väl inte skriva bara för att du har en svacka? Vi läsare vill gärna få en uppdatering. Skriv snart! //Stefan

 83. Har ingen tänkt på att det kan vara ett villospår? Lussan kanske har lite ”Ågren” inför perspektivet att bli 2-barnsmor och är rädd att inte räcka till? Får beslutsångest och skyfflar över ansvar för relationen på dig genom att skylla på ”fader okänd” så du manipuleras till att bryta, vilket får till följd att hon blir ensam 1-barnsmamma och du ensamstående far till Vidde. Jag ser henne som undfallande och konturlös. Ta blodprov på henne – hon verkar helt ”blodlös”. Fega inte ur utan ta upp kampen för Vidde och Lill-en/-an i magen. Syskon ska växa upp TILLSAMMANS. Var en man nu och lev upp till Söderandan!

 84. Soffan

  Hur gick det sen Mattias? Man blir ju lite ledsen i själen här när ”påsen inte är ihopknuten”.

 85. Joakim

  Kom tillbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaa!!!!

  comebackpepp

  /Jocke

 86. Anonym

  Hej alla haters!

  Som så ofta finns det en annan version:
  http://sodermamman.wordpress.com/

  Allt är inte ”svart” eller ”vitt” Mattias! Eller hur?

  *prutt*

 87. BlondinBjörne

  Men Mattias vad har hänt?? din facebook-sida är borta!? Jag gråter blod…

  ”Facebookpepp”

 88. Läst Lussans egen konturlösa intetsägande blogg av en händelse (eller snarare ”av misstag”) och undrat hur f-n det kom sig att ni slog era påsar ihop? Eller drämde hon sin påse i skallen på dig? Vidarbarnet är sannerligen värd bättre. Bättre kan du! Nu skiner solen! Mariatorget Bysistäppan Långholmen Tanto Drakenbergsparken är ställen där kan du slå dig ned och låta Vidarpojken hitta en blind date åt dig bland alla Söders sköna lattemammor som väntar på dig!

 89. Saknar dig! Kom tillbaka!

 90. amelie

  KOM TILLBAKA MATTIAS! ❤

 91. Elvira

  Va tusan,
  här kommer man tillbaka för att återse det saknade Knäckebrödslandet,
  och så har det mest genuina av allt genuint Söderfamiljen, krackelerat!!!

  Superpepp Mattias,
  förstår att du nu genomgår en stor sorg, sorgen i att se det käraste du har byta skepnad till något okänt och främmande,
  så är tyvärr livet ibland och de som vi trodde att vi så väl kände visar sig vara helt andra människor.

  Men ordet Kris på kinesiska betyder också Förändring,
  något nytt som kan vara något bra.
  Livskrispepp Mattias

 92. Hej Vídarepojken!

  Det kanske är dax att börja styrketräna lite…
  http://fms-gotland.blogspot.com/
  Lennart Bladh

 93. BlondinBjörne

  Slutat blogga?

 94. Jonas

  Hej Mattias

  Ååhh, vad jag saknar din blogg.
  Det har gått över två mörka månader sedan sist.
  Hoppas du finner balans och ger oss alla beundrare en möjlighet till uppdatering.

 95. Söder-Sanny

  Men spelar det någon roll vem som är pappan? Menar, jag betalar ju skatt (då jag arbetar vitt) till andras ungar här på Söder och det känns rätt det med. Jag delar buss 4 med andra utan att äga buss 4. Fattar du?

  Tycker du ska se det i ett VIDARe (höhö.. nu var jag rolig!) perspektiv där mitt och ditt och hans & hennes byts mot ett kollektiv nyttjande av de ändliga resurserna. Din frus mage och underliv är något vi alla kan dela, precis som parkbänkarna i Tanto. Jag skulel bara bli glad om folk vilel använda min parkbänk då jag inte var där.

  *energipipp..pepp!*

 96. Per

  Ta dig samman och se till att forsätta med inläggen. Har inte skrattat ljudligt på två och ett halvt år innan jag hittade den här bloggen.

 97. Oj vad jobbigt. Jag vet inte hur DU känner det. Men jag vet hur jag kände det när bomben droppades hos mig. Jag hade känt att något var fel i flera månader, men han förnekade allt. När sanningen väl kom fram trodde jag att jag skulle gå under. Det var i augusti förra året. Nu börjar jag så sakteliga ta mig uppåt. Och jag vet att du inte tror det just nu, för jag vet att det är tufft och mörkt där nede, men det kommer bli bättre. Det kommer bli ljusare.

  Allt jag kan göra är att ge dig en stor styrkekram.

 98. ”Jag gjorde en surdegsmacka med Tome de savoie & fikonmarmelad medan hon grät, och allt började kännas lite bättre.”

  Konstigt att hon var otrogen liksom.
  Din egen inställning är ju fan skruvad -.-

 99. Annelie

  varför skriver du en fejkblogg????

 100. Sanna

  Har precis läst igenom hela din blogg. Och har aldrig hört talas om dig innan, utan kom in på din underbara blogg via en annan blogg.

  Och jag blev så ledsen på sista inlägget. Fyyy faaan vilken h*ra, lämna henne!!!

  Tusen stödkramar från ett nytt fan

 101. kajsworld

  Men gud…

 102. Men guuud vad hemskt. Hoppas du tar dig tid att verkligen känna vad som är bäst för dig.

  Hoppas allt löser sig, Kram!

 103. turix

  Haha! På riktigt? 😀

 104. Missa för allt i världen inte denna svenska journalists träffsäkra samtidsanalys. Krönikorna finns här:

  http://www.korta.nu/jc

  Hade hennes penna varit ett svärd hade huvuden rullat i svensk politik! Hon är, mig veterligen, den första svenska journalisten som törs lämna den politiskt korrekta mittfåran.

 105. Fy fan vilket djupt svek! Jag kan inte tänka mig eller förstå vilken smärta du måste känna. 😦 *tröstande kramar*
  Jag hoppas innerligt att du lyckas ta dig ur ilskan, sorgen och alla hjärnspöken. Jag hoppas också att du återfår ”the trust” för någon en dag, jag antar att det kommer ta lång tid och att det blir svårt att lita på någon efter en sådan sak.

  Stå på dig!

 106. Pingback: stefanbergmark.se » Blog Archive » Det finns en medelklass utan cykelhjälm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s